Zapobieganie marnowaniu żywności – panel dyskusyjny

30 grudnia 2022

Jak zapobiegać marnowaniu żywności

W ramach zakończonej już II edycji konferencji „Od pola do stołu” odbył się panel dyskusyjny poświęcony marnowaniu żywności. Jak temu zapobiegać? Zapraszamy do obejrzenia transmisji.

Z artykułu dowiesz się:

Zapraszamy do obejrzenia modułu poświęconego zapobieganiu marnowaniu żywności. Znajdziesz tu m.in.:

  • Jak wykorzystać odpady w produkcji przetwórstwa żywnościowego?
  • Jakie są planowane zmiany przepisów dotyczących oznaczeń dat (terminu przydatności do spożycia „należy spożyć do” i daty minimalnej trwałości „najlepiej spożyć przed”).

Pełna treść dostępna dla zalogowanych użytkowników.

Pozostało jeszcze 56% treści.

Aby zobaczyć całą treść, załóż konto testowe lub zaloguj się.

  • Praktyczne porady ekspertów prawa rolnego, cywilnego, podatkowego
  • Fachowe informacje dotyczące upraw i hodowli zwierząt
  • Informacje o ważnych terminach
Słowa kluczowe:
Agrodoradca TV

Certyfikat rzetelnosciLaur zaufaniaSMB logoTop firma