II edycja konferencji online „Od pola do stołu” odbyła się 29 września 2022 r. Wydarzenie skierowane było do rolników, producentów żywności, producentów opakowań, hurtowni spożywczych, hurtowni produktów ekologicznych, producentów żywności innowacyjnej i producentów alternatywnych źródeł energii.
-
Katarzyna Kot – audytor wiodący ISO 22000, audytor wewnętrzny systemów IFS, BRC, HACCP, dziennikarz, redaktor prowadząca „Bezpieczeństwo żywości w praktyce”.
-
Łukasz Peroń, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie (Wydział Rolniczo-Ekonomiczny). Posiada ponad 15-letnie doświadczenie w branży horti i agro. Zawodowo przedstawiciel handlowy, manager sprzedaży i marketingu, product manager, manager komunikacji, dyrektor marketingu. Obecnie założyciel i właściciel e-platformy edukacyjnej dla branży ogrodniczej i rolniczej (kursy video dla producentów) – FarmWise.pl,
-
Piotr Skorupski, pasjonat i zwolennik ekologicznej uprawy owoców, głównie zajmuje się borówką amerykańską. Twórca kanału na YouTube „Życie w ogrodzie”.
-
Michał Palma, charyzmatyczny, zorientowany na wyzwania i nastawiony na rozwój. Lider z ponad 20-letnim doświadczeniem jako Project&Portfolio Manager oraz Development Director w branży budowlanej. Dawanie przykładu, inspirowanie innych daje mu motywację i energię do osiągania wyjątkowych rezultatów,
-
Jacek Skudlarski, pracownik dydaktyczny w Instytucie Inżynierii Mechanicznej w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Wykładowca przedmiotów dotyczących mechanizacji rolnictwa i cyfryzacji w produkcji żywności. Publicysta i popularyzator wiedzy z zakresu nowoczesnych rozwiązań technicznych stosowanych w rolnictwie i cyfrowej transformacji sektora rolnego. Autor bloga „Rolnictwo 4.0 – rolnictwo przyszłości” w serwisie Facebook.
-
Anna Nitkiewicz-Jankowska i Grzegorz Zięba, PROJEKT CZŁOWIEK, KLINIKA EMOCJI
Zapraszamy do obejrzenia poniższego zaproszenia na panel dyskusyjny. Pełne nagranie znajdziesz TUTAJ. Więcej porad wideo znajdziesz też w sekcji Agrodoradca TV.