II edycja konferencji „Od pola do stołu” – poznaj prelegentów

5 sierpnia 2022

Od pola do stołu

Już 29 września 2022 odbędzie się II edycja konferencji online „Od pola do stołu”. Wydarzenie skierowane jest do rolników, producentów żywności, producentów opakowań, hurtowni spożywczych, hurtowni produktów ekologicznych, producentów żywności innowacyjnej i producentów alternatywnych źródeł energii.

Poznaj naszych prelegentów:

  • Katarzyna Kot – dziennikarz, audytor wiodący ISO 22000:2018 oraz manager systemów IFS, BRC,
  • Marta Łanoch – prawniczka specjalizująca się w zakresie prawa żywnościowego, kosmetycznego i farmaceutycznego, założycielka wyspecjalizowanej praktyki prawnej „Marta Łanoch FoodMedLaw” oraz „Centrum Konopne”. Główny obszar profesjonalnej działalności Marty Łanoch to obsługa prawna firm z sektora spożywczego, farmaceutycznego oraz kosmetycznego – zarówno na rynku polskim jak i zagranicznym. Zajmuje się kwestiami prawnymi związanymi z obrotem suplementami diety, żywnością specjalnego przeznaczenia medycznego, środkami spożywczymi różnych kategorii, wyrobami medycznymi, produktami kosmetycznymi w krajach UE, a także eksportem i importem tych towarów. Zapewnia wsparcie Klientom w trakcie kontroli sanitarnej. Zajmuje się również opracowaniem, analizą i weryfikacją umów zawieranych w obrocie gospodarczym, opierając się na znajomości specyfiki branży oraz bogatym doświadczeniu,
  • Wojciech Pawlikowski – od 2000 r. związany z przemysłem petrochemicznym. Prezes Zarządu s-ki Noweko Sp. z o.o. W branży tworzyw sztucznych od 2004 roku. Były pracownik Zakładu Surowców Energetycznych AGH; doświadczenie w przemyśle petrochemicznym zdobywał we Włoszech, Libii i Rosji. Powoływany jako prelegent w gronie ekspertów w dziedzinie ekologii tworzyw sztucznych na wielu konferencjach i targach, w tym jako reprezentant Polskiej Izby Opakowań w ministerstwie Środowiska. Wykładowca, autor publikacji,
  • dr Agnieszka Szymecka – specjalista ds. prawa żywnościowego. Prawniczka specjalizująca się w prawie żywnościowym, od 10 lat prowadzi butikową kancelarię Centrum Prawa Żywnościowego i Produktowego - FoodLaw zajmującą się doradztwem dla przedsiębiorstw branży spożywczej. Członkini Europejskiego Stowarzyszenia Prawa Żywnościowego (EFLA). Autorka wielu publikacji z zakresu prawa rolnego i żywnościowego w kraju i zagranicą. Prelegentka na krajowych i zagranicznych konferencjach i szkoleniach z zakresu prawa żywnościowego.

ZAPRASZAM DO ZAPISU. WEŹ UDZIAŁ W KONFERENCJI.

Certyfikat rzetelnosciLaur zaufaniaSMB logoTop firma