III edycja ogólnopolskiej konferencji dla rolników

24 lipca 2023

Konferencja dla rolników

Już 12 września wspólnie z ekspertami z różnych dziedzin będziemy rozmawiać o ważnych zagadnieniach dla rolników, wymieniać się doświadczeniami i omawiać najlepsze praktyki. Konferencja jest bezpłatna. To doskonała okazja do nawiązania nowych kontaktów, zdobycia inspiracji i poszerzenia horyzontów. Sprawdź szczegóły.

Zapraszamy do zarezerwowania swojego miejsca już teraz, aby czerpać korzyści z tego wyjątkowego wydarzenia i przyłączyć się do grona liderów w swojej branży, którzy są gotowi zmierzyć się z przyszłością rolnictwa i produkcji żywności.

Zarezerwuj swoje miejsce już dziś! Czekamy na Ciebie 12 września 2023 roku o godzinie 9:00. Dołącz do nas i bądź na bieżąco z najnowszymi trendami i innowacjami w rolnictwie oraz przemyśle spożywczym. Zapisz się TUTAJ.

Dla kogo konferencja?

Wydarzenie skierowane jest do:

  • producentów żywności,

  • rolników,

  • producentów opakowań,

  • hurtowni spożywczych,

  • hurtowni produktów ekologicznych,

  • producentów żywności innowacyjnej,

  • producentów alternatywnych źródeł energii.

Postaw na rozwój i zdobądź cenną wiedzę na temat najnowszych trendów, technologii i strategii w rolnictwie oraz przemyśle spożywczym. Udział w konferencji umożliwi Ci dostęp do wglądu w przyszłość sektora, a także wyposaży Cię w narzędzia, które pozwolą przekształcić wyzwania w szanse dla Twojej działalności.

Udział w konferencji jest bezpłatny! Skorzystaj z formularza rejestracyjnego i zapisz się już dzisiaj.

Jakie są korzyści z udziału w konferencji dla rolników?

Konferencja to nie tylko rozmowy o najnowszych trendach. Po wydarzeniu:

  • otrzymasz imienny certyfikat,

  • otrzymasz materiały konferencyjne,

  • spotkasz znakomitych ekspertów – zdobędziesz merytoryczną wiedzę na najwyższym poziomie,

  • będziesz miał bezpłatny 48-godzinny dostęp testowy do portalu agrodoradca24.pl.

Co w programie konferencji?

  • 9:00–9:05 Sesja inauguracyjna.

  • 9:05–10:05 Zastosowanie owadów w produkcji żywności: potencjalne korzyści i wyzwania.

  • 10:05–10:20 Przerwa.

  • 10:20–11:20 Precyzyjne rolnictwo: wykorzystanie technologii cyfrowych i danych.

  • 11:20–11:35 Przerwa.

  • 11:35–12:35 Nowe zasady oznaczania terminu przydatności do spożycia a marnowanie żywności: wyzwania i możliwości.

  • 12:35–12:50 Przerwa.

  • 12:50–13:50 Nutri-Score pod lupą: szansa czy zagrożenie.

  • 13:50–14:05 Przerwa.

  • 14:05–15:05 Biotechnologia rolna: genetycznie modyfikowane organizmy i edycja genów.

  • 15:05–15:20 Przerwa.

  • 15:20–16:20 Perspektywiczne spojrzenie na rynek paszowy: co czeka rolników.

Certyfikat rzetelnosciLaur zaufaniaSMB logoTop firma