Jak korzystnie uregulować czas pracy pracowników, gdy pracodawca prowadzi działy specjalne produkcji rolnej (uprawa pomidora w szklarni)? W sezonie w szklarniach powinno się pracować po 10 godzin dziennie. Na początku roku z kolei, gdy nie ma tak dużo pracy, pracownicy pracują po pięć godzin i mają dni wolne.
Pozostało jeszcze 95% treści.
Aby zobaczyć całą treść, załóż konto testowe lub zaloguj się.
- Praktyczne porady ekspertów prawa rolnego, cywilnego, podatkowego
- Fachowe informacje dotyczące upraw i hodowli zwierząt
- Informacje o ważnych terminach
Katarzyna StępniakPedagog, andragog, edukator, nauczyciel akademicki, wieloletni pracownik Ośrodka Rozwoju Edukacji, ekspert w projektach unijnych, trener w obszarze pomocy psychologiczno-pedagogicznej oraz planowania i udzielania wsparcia dla uczniów ze specjalnymi potrzebami edukacyjnymi. Specjalista w zakresie doskonalenia nauczycieli. Autorka licznych materiałów oraz scenariuszy dla nauczycieli i dyrektorów. Obecnie zajmuje się nadzorem nad pracą szkół i placówek na terenie Warszawy