Fachowe doradztwo z zakresu
prawa, upraw i hodowli

Konserwowanie pasz poprzez kiszenie w rękawach foliowych (technologia AG-Bag) – czy to dobre rozwiązanie w żywieniu bydła?

Autor: Dr hab. Jarosław Kański

Dodano: 21 września 2018

Własna kiszonka, dobrze zakonserwowana, to oszczędność w żywieniu bydła. Ale ważna jest jakość takiej kiszonki… Bardzo dobrej jakości kiszonki można uzyskać poprzez kiszenie w rękawach foliowych. Ile to kosztuje i co warto wiedzieć, zanim zaczniemy zakiszanie we własnym gospodarstwie – wyjaśniamy w tym artykule.

Pozostało jeszcze 97 % treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Treść artykułu dostępna dla stałych czytelników
„Upraw w praktyce”



Dołącz do grona czytelników
„Upraw w praktyce”



Adres e-mail lub login:

Hasło

Nie pamiętam hasła

Autor: Dr hab. Jarosław Kański

Katedra Żywienia i Dietetyki Zwierząt; Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Sprawdź inne nasze serwisy
wiper-pixel