Fachowe doradztwo z zakresu
prawa, upraw i hodowli

Poznaj podstawy bezpieczeństwa pracy związane z przetwórstwem mleka i jego pochodnych

Sebastian Kryczka

Autor: Sebastian Kryczka

Dodano: 29 listopada 2017

Jeśli, oprócz hodowli bydła, chciałbyś zająć się również przetwórstwem mleka, musisz wziąć pod uwagę wiele skomplikowanych kwestii. Jedną z nich jest bezpieczeństwo i higiena pracy. Odzież robocza, stan pomieszczeń i wymogi dotyczące stanowisk pracy oraz pomieszczeń laboratoryjnych, a nawet kondycja rąk pracowników to sprawy, którym powinieneś poświęcić dużo uwagi. Dlaczego? Odpowiedzi znajdziesz w tej poradzie.

Pozostało jeszcze 96 % treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Treść artykułu dostępna dla stałych czytelników
„Hodowla bydła w praktyce”



Dołącz do grona czytelników
„Hodowla bydła w praktyce”



Adres e-mail lub login:

Hasło

Nie pamiętam hasła
Sebastian Kryczka

Autor: Sebastian Kryczka

Prawnik, absolwent Wydziału Prawa Administracji i Ekonomii (Zakład Prawa Pracy) Uniwersytetu Wrocławskiego. Od 2002 r. zawodowo zajmuje się problematyką prawa pracy, jak również w zagadnieniami związanymi z działalnością kontrolno-nadzorczą sprawowaną przez Państwową Inspekcję Pracy. Ekspert współpracujący z największymi i najbardziej opiniotwórczymi podmiotami w kraju, zajmującymi się problematyką prawa pracy. Ma na swoim koncie współpracę m.in. z Ministerstwem Pracy i Polityki Społecznej, Dolnośląską Komisją Ochrony Pracy oraz czołowymi firmami wydawniczymi. Jest m.in. współautorem komentarza do Kodeksu pracy, autorem komentarza do ustawy o PIP, jak również komentarzy do kilkunastu rozporządzeń wykonawczych do Kodeksu pracy.
Sprawdź inne nasze serwisy